Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Beatrixpark 35 in Etten-Leur 4872 BH

Beatrixpark 35

4872 BH Etten-Leur
Vraagprijs € 619.000,- k.k.

Omschrijving

Wat een plaatje, deze onlangs gerenoveerde semibungalow gelegen in het Beatrixpark. Deze verrassende woning heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), 2 badkamers, een ruime living en een moderne keuken met kookeiland. Daarnaast kunt u heerlijk genieten van de tuin die voorzien is van een mooi zwembad. Wordt u ook zo enthousiast? Neem dan gerust contact op met ons kantoor.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1961 Woonoppervlakte 213 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Wat een plaatje, deze onlangs gerenoveerde semibungalow gelegen in het Beatrixpark. Deze verrassende woning heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), 2 badkamers, een ruime living en een moderne keuken met kookeiland. Daarnaast kunt u heerlijk genieten van de tuin die voorzien is van een mooi zwembad. Wordt u ook zo enthousiast? Neem dan gerust contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal met vide voorzien van 3 grote dakvensters welke voor veel lichtinval zorgen, meterkast (12 groepen, 2 krachtstroom en 5 aardlekschakelaars), trapopgang naar de 1e verdieping en een nis voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de slaapkamer, 2 badkamers en middels dubbele openslaande deuren bereikt u het woongedeelte.
 
De royale woonkamer is voorzien van een open haard die voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. De woonkamer staat in semi-open verbinding met de kantoor-/werkruimte en de keuken. Door de grote raampartijen in de woonkamer, is er niet alleen voldoende lichtinval, maar kunt u ook genieten van het vrije uitzicht over de tuin welke rondom de woning gelegen is. Middels een schuifpui heeft u toegang tot de achtertuin.
 
De semi-open moderne keuken (2017) is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een kookeiland, een rechte keukenopstelling en een kastenwand. Het kookeiland is voorzien van een 6-pits inductiekookplaat met 2 ovens (Boretti), een moderne afzuigkap (Boretti) en aan beide zijden kastruimte. De rechte keukenopstelling is voorzien van een dubbele spoelbak, vaatwasmachine, kasten en lades. Beide zijn voorzien van een Belgisch hardstenen werkblad. De kastenwand is voorzien van kastruimte en de koelkast. De keuken is tevens voorzien van 2 grote lichtkoepels welke voor veel lichtinval zorgen.

De slaapkamer gelegen op de begane grond aan de achterzijde van de woning is ca. 3.76 x 4.40 m groot en heeft een vaste kastenwand en zicht op de tuin. 

De 1e badkamer (2017), gelegen aan de achterzijde van de woning, is ca. 2.49 x 3.60 m groot. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wasbak met badmeubel en een ruime inloopdouche welke voorzien is van 2 thermostaatkranen met regen- en handdouche.  

De 2e badkamer cq. toiletruimte (2017) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 2.49 x 1.66 m groot. Deze ruimte is voorzien van een hangend closet, wasmeubel en inloopdouche met thermostaatkraan met regen en handdouche. Vanuit deze ruimte is er middels een loopdeur toegang tot de achtertuin en het zwembad.


1e verdieping: 
Op deze verdieping bevindt zich een ruime overloop met vide die toegang biedt tot de toiletruimte en 3 slaapkamers.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 4.09 x 5.00 m groot en achter de knieschotten biedt het bergruimte. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 4.09 x 5.00 m groot en voorzien van een wastafel. Beide kamers zijn voorzien van een kunststof dakvenster (Velux) en een raampartij. De slaapkamer gelegen in het midden is  ca. 4.12 x 2.50 m groot. De slaapkamers op deze verdieping zijn vergroot door de dakkapel welke in 2017 geplaatst is.  


Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen. De achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van een zwembad, sierbestrating, diverse borders en volwassen begroeiing. Hierdoor biedt deze achtertuin veel privacy. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de garage/berging. In de voortuin is een ruime oprit met carport.


Garage/berging:
Bij deze woning hoort een vrijstaande garage/berging. Deze is ca. 5.50 x 3.10 m groot en voorzien van een bergzolder, elektra, water, de c.v.-combiketel (Vaillant, 2017), warmte opslagboiler (500 liter), installatie voor het zwembad en op het dak liggen zonnepanelen ten behoeve van de warmteboiler. Middels een loopdeur heeft u toegang tot de ruime oprit en carport.


Algemeen:
- De gehele woning is in 2017 volledig gerenoveerd. 
- De woning beschikt over dakisolatie.
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.  
- Op de dakkapel van de woning zijn 14 zonnepanelen geïnstalleerd met een productiecapaciteit van ca. 4.283kWh per jaar.
- De begane grondvloer is deels van beton en deels van hout.
- De 1e verdiepingsvloer is van hout. 
- De hal, de keuken en de badkamers zijn voorzien van een Franse handgevormde plavuizenvloer.
- De woonkamer, slaapkamer op de begane grond en de gehele 1e verdieping zijn voorzien van een houten vloerafwerking.
- Alle wanden en plafonds zijn tijdens de verbouwing opnieuw gestuct. 
- De woning is gelegen in een rustig deel van het park en door deze ligging geniet u veel privacy.
- Door de vele ramen kunt u in de woning in iedere ruimte genieten van de prachtige tuin.
- Er is voldoende parkeergelegenheid zowel op eigen terrein als in de onmiddellijke omgeving aanwezig. 
- Scholen, speelvelden, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van de woning.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum van Etten-Leur is grotendeels gebouwd vanaf circa eind 19e eeuw tot en met jaren '70 van de vorige eeuw. Doorlopend vindt er diverse stadsvernieuwing plaats, zodat er ook recente bouw aanwezig is. Er zijn met name in het 'hart' van het centrum veel appartementen aanwezig en uiteraard zijn alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, kerk, horecavoorzieningen, openbaar vervoer, huisartsen, etc. aanwezig. In het centrum ligt het 'Oderkerkpark' en is tevens een overdekt en een open lucht zwembad aanwezig. Op cultureel gebied is er de schouwburg "De Nieuwe Nobelaer" waarin tevens een bibliotheek en kunstuitleen is gevestigd. Vanuit het centrum is de snelweg richting Breda, Roosendaal en Antwerpen snel bereikbaar.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580  
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 619.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning bungalow Type woning vrijstaande woning Kenmerken semi-bungalow Bouwjaar 1961 Bouwjaar toelichting verbouwd en gemoderniseerd in 2017 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 213 m² Perceeloppervlakte 619 m² Inhoud 665 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel, Zonneboiler Verwarming C.V.-Ketel, Open haard C.V.-Ketel Vaillant Bouwjaar C.V.-Ketel 2017 Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin verzorgd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, Carport, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra, Voorzien van water, Met vliering Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeeroppervlakte 17 m² (550 bij 310) Totaal aantal 1 Dak Soort dak dwarskap Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Zwembad, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente ETTEN-LEUR Sectie L Perceelnummer 4790 Oppervlakte 619 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Beatrixpark 35 in Etten-Leur 4872 BH Beatrixpark 35 in Etten-Leur 4872 BH

3D Plattegrond

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.