Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Veldweg 53 in Etten-Leur 4874 ML

Veldweg 53

4874 ML Etten-Leur
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Omschrijving

Wilt u graag slapen op de begane grond maar ook beschikken over voldoende woonruimte? Dan bent u bij de Veldweg 53 aan het juiste adres! Deze patiowoning is gelegen aan een rustig hofje. De woning beschikt over 3 slaapkamers (één daarvan is gelegen op de begane grond), 2 badkamers (waarvan één op de begane grond) en een inpandige garage. Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op met ons...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1992 Woonoppervlakte 132 m² Aantal kamers 4 Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen
Lees meer

Kaart

Route van naar Veldweg 53, 4874 ML Etten-Leur

Omschrijving

Wilt u graag slapen op de begane grond maar ook beschikken over voldoende woonruimte? Dan bent u bij de Veldweg 53 aan het juiste adres! Deze patiowoning is gelegen aan een rustig hofje. De woning beschikt over 3 slaapkamers (één daarvan is gelegen op de begane grond), 2 badkamers (waarvan één op de begane grond) en een inpandige garage. Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), geheel betegelde toiletruimte met closet en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kunt u eveneens naar de woonkamer met de semi open keuken.

De gezellige woonkamer is ca. 40 m² groot. De woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde openslaande deuren, hierdoor heeft u erg veel lichtinval. Daarnaast beschikt de woonkamer over een gashaard. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin, een trapkast en de keuken.

De semi open keuken (ca. 3.17 x 2.41 m), gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een U-vormige keukenopstelling met diverse boven- en onderkasten, koelkast, 4-pits gaskookstel met oven, r.v.s. afzuigkap, vaatwasser, r.v.s. 1 ¼ spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken kunt u naar het tussenportaal welke toegang biedt tot de achtertuin, de garage en de slaapkamer op de begane grond.

De ruime slaapkamer, welke gelegen is aan de achterzijde van de woning, is ca. 4.18 x 4.86 m groot. Vanuit deze slaapkamer is de badkamer bereikbaar. Deze geheel betegelde badkamer is ca. 1.80 x 2.93 m en voorzien van een ligbad, toilet en een wastafel.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, een berging met hier de aansluitingen t.b.v. een toilet en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2014) mechanische ventilatie en ontvanger van de zonnecollectoren (10 stuks).

De slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en zijn respectievelijk ca. 3.30 x 3.54 m en ca. 3.49 x 3.52 m groot. Hierbij heeft de eerstgenoemde slaapkamer een frans balkon.

De badkamer is ca. 2.17 x 2.53 m groot en voorzien van een douche, een wastafel en aansluitingen ten behoeve van  wasapparatuur.


Tuin:
Deze woning heeft een vóór- en een achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van sierbestrating en een terras.


Garage:
Bij deze woning hoort een inpandige, stenen garage (ca. 6.25 x 2.93 m) welke is voorzien van elektrische kantelpoort, elektra, water en de aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur. De garage is tevens vanuit het tussenportaal bereikbaar.


Algemeen:
- Deze woning is gelegen in een rustige straat. Het verkeer dat hier komt is bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en het woongenot ten goede komt.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is (m.u.v. de slaapkamer, die is voorzien van vloerbedekking) voorzien van een plavuizenvloer.
- De 1e verdieping is, m.u.v. de badkamer, voorzien van een laminaatvloer.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en in de directe omgeving.
- De uitvalswegen, het openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- De aanwezigheid van een slaapkamer alsmede de badkamer op de begane grond maakt deze woning ook zeer geschikt voor “senioren” .


Woonwijk Sanderbanken:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling.  Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc.
U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met ondermeer voetbal en atletiek.  Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein.
Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 1992 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 132 m² Perceeloppervlakte 222 m² Overige inpandige ruimte 25 m² Inhoud 470 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 16-04-2028 Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard C.V.-Ketel Intergas Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 37 m² (6.57 m bij 5.6 m) Ligging hoofdtuin West Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Inpandig, Parkeerplaats, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra, Voorzien van water, Met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeeroppervlakte 18 m² (625 bij 293) Totaal aantal 1 Dak Soort dak Lessenaardak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja TV-Kabel Ja Zonnecollectoren Ja Frans balkon Ja Kadaster: K 3045 ETTEN-LEUR Oppervlakte 222 m²

Video's

Plattegronden

Veldweg 53 in Etten-Leur 4874 ML Veldweg 53 in Etten-Leur 4874 ML

3D Plattegrond

360° Foto's

Route van naar Veldweg 53, 4874 ML Etten-Leur

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.