Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Sprundelsebaan 323 in Etten-Leur 4876 ND

Sprundelsebaan 323

4876 ND Etten-Leur
Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Omschrijving

Op zoek naar rust, ruimte en een instapklare woning? Zoek dan niet verder, want dan is deze 2-onder-1 kapwoning met praktijkruimte en grote schuur gelegen op een ruim perceel van 1.720 m² aan de rand van het buitengebied van Etten-Leur zeker iets voor jou! De woning is de afgelopen jaren van boven naar beneden tot in de puntjes gerenoveerd. Zo is er een moderne keuken, badkamer en mooie leefruimte...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1948 Woonoppervlakte 108 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar rust, ruimte en een instapklare woning? Zoek dan niet verder, want dan is deze 2-onder-1 kapwoning met praktijkruimte en grote schuur gelegen op een ruim perceel van 1.720 m² aan de rand van het buitengebied van Etten-Leur zeker iets voor jou! De woning is de afgelopen jaren van boven naar beneden tot in de puntjes gerenoveerd. Zo is er een moderne keuken, badkamer en mooie leefruimte beneden. Net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan snel contact op met ons kantoor om snel een kijkje te komen nemen.     
 
 
Begane grond:
Via de entree aan de achterzijde kom je direct in de uitgebouwde woonkamer met open keuken.
 
De woon-/eetkeuken is voorzien van een U-vormige keukenopstelling en is voorzien van boven-/onderkasten, koelkast, vriezer, afwasmachine, 1 ¼ spoelbak met quooker, 6-pits gasfornuis met oven, afzuigschouw, combi oven/magnetron en een natuurstenen werkblad.
 
De uitgebouwde woonkamer is ca. 40 m² groot en door de vele raampartijen, de loopdeur en de openslaande deuren naar de tuin erg licht en tuingericht. Door de grootte van de woonkamer is deze gemakkelijk te verdelen in een eet- en leefgedeelte. In de woonkamer bevindt zich de vernieuwde meterkast (12 groepen, 2 krachtgroepen (voor de schuren) en 3 aardlekschakelaars). De woonkamer beschikt over een strakke gaskachel welke voor sfeer en gezelligheid zorgt.
 
Vanuit deze gezellige woonkamer kunt u via een tussenportaal naar de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, de bijkeuken en de badkamer. In de bijkeuken bevinden zich een kastenopstelling met aanrechtblad en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Vanuit deze bijkeuken komt u middels een trapopgang op de 1e verdieping.
 
De badkamer die gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 3.69 x 2.40 m en modern afgewerkt. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een hoekbad (type whirlpool), ruime inloopdouche met een thermostaatkraan en een regen- en handdouche en een badmeubel met dubbele kraan.
 
 
1e verdieping:
Middels de trapopgang bereikt u de overloop met dakramen en 3 slaapkamers.
 
De 1e slaapkamer is ca. 3.59 x 2.26 m groot met dakraam. De 2e slaapkamer is ca. 3.59 x 2.38 m groot, eveneens voorzien van een dakraam en hier vindt u de vlizotrap naar de bergzolder. De 3e slaapkamer is ca. 4.93 x 3.11 m groot en beschikt over 2 ramen aan de zijkant en over een vaste kast.
 
 
2e verdieping:  
Middels de vlizotrap kunt u naar de 2e verdieping die in gebruik is als bergzolder met hier de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Nefit, 2010).
 
 
Tuin:
De woning heeft een vóór-, zij- en een ruime achtertuin. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft een overdekt terras (onderdeel van de praktijkruimte), diverse borders, terrassen en een groot gazon. De frontbreedte van het perceel bedraagt 35 meter. Aan de achterzijde van deze tuin heeft men een fraai en vrij uitzicht over de landerijen.
 
 
Praktijkruimte:
Achter de woning bevindt zich een ruime vrijstaande praktijkruimte (voorheen garage). Deze ruimte is net als de woning tot in de puntjes afgewerkt. Er bevindt zich hier een rechte keukenopstelling met daarin een koelkast, vriezer, opstelplaats van de c.v.-ketel (Nefit, 2017) en de aansluitingen t.b.v. de wasmachine. Een toiletruimte met hangtoilet. De wanden van deze ruimte zijn glad gestukt en de vloer is afgewerkt met een plavuizen vloer met vloerverwarming. Hierdoor is deze ruimte eveneens geschikt om te gebruiken als praktijkruimte, maar kan deze ruimte ook gebruikt worden in het kader van mantelzorg.
Middels een losse trap kunt u naar de 2e verdieping op stahoogte, die u voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.
 
 
Schuur:
Bij deze woning staat een ruime vrijstaande schuur (ca. 200 m²). Deze 2e schuur is gebouwd van hout en steen, heeft een geïsoleerd dak (met asbest) en is voorzien van elektriciteit met een aparte groepenkast van 4 groepen, een houtkachel, een loopdeur en een elektrische rolpoort.
 
 
Algemeen:
- De woning is vanaf 2009 volledig gerenoveerd en uitgebouwd. 
- Er is bij de renovatie en modernisering gebruikt gemaakt van kwaliteitsmaterialen en het afwerkingsniveau van deze woning is hoog.
- Tijdens deze renovatie is de woning voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie (voorzetmuur).
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is in 2016 voorzien van een nieuw dak (pannen en latten) en nieuwe goten.
- De begane grond vloer is van beton.
- De verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
- Alle wanden en plafonds in de woning en de begane grond van de berging zijn glad gestukt.
- Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
- De woning is gelegen aan de rand van het buitengebied van Etten-Leur. Dit biedt u de kans om buitenaf te kunnen wonen in de directe nabijheid van het centrum van Etten-Leur, sportvoorzieningen en scholen. Ook de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
 
 
Wonen in het buitengebied:
Wonen in het buitengebied is een voorrecht. In het landelijke gebied rondom Etten-Leur zijn er veel mogelijkheden om te genieten van de natuur terwijl het centrum met al haar voorzieningen toch dichtbij is.
Ten zuiden van Etten-Leur is er dan nog het gemeentebos van Etten-Leur “De Kogelvanger” genaamd en weer iets verderop - in de richting van Rijsbergen - ligt de “Pannenhoef”, met bossen, vennen, heide en een moerasgebied.
In het buitengebied van Etten-Leur vindt u heel veel rust en ruimte. Maar er zijn altijd goede verbindingswegen (veelal N-wegen) die naar het centrum van Etten-Leur leiden en naar de A58 en A16. In een mum van tijd zit op snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.
U boft als u in het buitengebied kunt wonen!
 
 
Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 
 
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 
 
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 475.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 1948 Bouwjaar toelichting vanaf 2009 volledig gerenoveerd Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Buiten bebouwde kom Indeling Woonoppervlakte 108 m² Perceeloppervlakte 1720 m² Overige inpandige ruimte 2 m² Inhoud 400 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Nefit Bouwjaar C.V.-Ketel 2010 Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 1715 m² (49.0 m bij 35.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Dakisolatie Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente ETTEN-LEUR Sectie Q Perceelnummer 2182 Oppervlakte 1720 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Sprundelsebaan 323 in Etten-Leur 4876 ND Sprundelsebaan 323 in Etten-Leur 4876 ND Sprundelsebaan 323 in Etten-Leur 4876 ND Sprundelsebaan 323 in Etten-Leur 4876 ND

3D Plattegrond

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.