Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Julianalaan 20 in Etten-Leur 4872 BE

Julianalaan 20

4872 BE Etten-Leur
Vraagprijs € 564.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de rand van het Beatrixpark met uitzicht op een prachtig hertenkamp, nabij het centrum van Etten-Leur is deze unieke goed onderhouden vrijstaande woning gelegen met maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, een vrijstaande stenen garage en een kantoor-/praktijkruimte met eigen entree.


Begane grond:
Centrale entree, hal met meterkast (13 groepen, krachtstroom, 4...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1961 Woonoppervlakte 195 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Kaart

Route van naar Julianalaan 20, 4872 BE Etten-Leur

Omschrijving

Aan de rand van het Beatrixpark met uitzicht op een prachtig hertenkamp, nabij het centrum van Etten-Leur is deze unieke goed onderhouden vrijstaande woning gelegen met maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, een vrijstaande stenen garage en een kantoor-/praktijkruimte met eigen entree.


Begane grond:
Centrale entree, hal met meterkast (13 groepen, krachtstroom, 4 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar) en toegang tot de was-/bergruimte met hierin de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur, een tussenportaal naar de woonkamer, de kelder (op stahoogte), een vaste werkkast, de dichte keuken en een loopdeur naar de achtertuin. Tevens kunt u vanuit deze hal naar de kantoor-/praktijkruimte.

Vanuit de hal komt u in een tussenportaal waar zich de betegelde toiletruimte met closet en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping bevindt. Door een glazen wand wordt deze ruimte gescheiden van de woonkamer en middels een glazen deur kunt u vanuit het tussenportaal naar de woonkamer.

De woonkamer (ca. 45 m²) is voorzien van een massief houten vloer, een erker en een open haard die voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. Door de erker en de grote raampartijen in de woonkamer geniet u niet alleen voldoende lichtinval, maar kunt u ook genieten van het groen. Middels een loopdeur kunt u naar de keuken.

De dichte keuken (ca. 5.37 x 3.29 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een L-vormige keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, apothekerskast, 5-pits keramische kookplaat, r.v.s. afzuigschouw, r.v.s. spoelbak, close-in boiler (10 liter), koelkast, vaatwasmachine, magnetron, heteluchtoven en een kunststof werkblad. Tevens bevindt zich in de keuken een lage kastenwand met een kunststof werkblad. Vanuit de keuken heeft u middels een loopdeur toegang tot de hal en de achtertuin. Verder kunt u “overdekt” naar de garage toe.


Kantoor-/praktijkruimte
De kantoor-/praktijkruimte (een voormalige tandartsenpraktijk) heeft een eigen entree, maar is ook vanuit de woning bereikbaar. Deze ruimte is hierdoor multifunctioneel en is bijzonder geschikt voor slapen op de begane grond of voor een ieder die van thuis uit wil werken.

Vanuit de entree/hal van de kantoor-/praktijkruimte heeft u toegang tot de toiletruimte met een closet en 2 kamers. De kamer aan de linkerzijde van het gebouw is ca. 2.50 x 3.42 m groot en op dit moment in gebruik als slaapkamer met aangrenzend de betegelde badkamer (ca. 2.50 x 0.88) voorzien van een douche met mengkraan, een wastafel en een aansluiting voor wasapparatuur. De kamer aan de rechterzijde van het gebouw is ca. 4.00 x 4.43 m groot en op dit moment in gebruik als kantoorruimte. Vanuit deze kamer kunt u naar de pantry met een terrazzo werkblad, spoelbak en een close-in boiler (10 liter).

Door de indeling en aanwezige voorzieningen is deze ruimte als volledig “separaat” woonhuis te gebruiken voor bijvoorbeeld een inwonende ouder.

Bovendien is door de gemeente vergund dat vanuit deze aanbouw huisgebonden bedrijven mogen opereren.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 5 slaapkamers en de badkamer.

Er zijn 3 slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning, waaronder de ouderslaapkamer. De ouderslaapkamer is ca. 3.79 x 3.97 m groot en biedt middels openslaande deuren toegang tot het balkon. De overige 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn ca. 2.96 x 3.97 m en ca. 2.94 x 3.97 m groot. Deze 2 laatstgenoemde slaapkamers zijn beide voorzien van een vaste kast.

De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 2.23 x 3.35 m en ca. 2.63 x 2.28 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

De geheel betegelde badkamer (ca. 2.49 x 2.69 m) is voorzien van een ligbad met douchescherm en mengkraan, een closet, een dubbele wastafel en een designradiator.

Middels een vlizotrap kunt u naar de 2e verdieping.


2e verdieping:
Deze verdieping, welke op stahoogte is, is voorzien van 2 velux dakramen. Door het plaatsen van een vaste trap kunt u hier, indien gewenst, nog extra slaapkamers creëren. Ook bevindt zich op deze verdieping de opstelplaats van de geiser.


Tuin:
Deze woning heeft een voor-, zij- en een achtertuin. De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft diverse terrassen, een gazon en diverse borders. Vanuit de tuin kunt u naar de vrijstaande stenen garage en berging en middels een afsluitbare poort kunt u naar de oprit. Door de ligging van deze tuin kunt u volop genieten van de zon en privacy. Er is geen inkijk vanuit naastgelegen woningen.


Garage / berging:
Bij deze woning hoort een vrijstaande stenen garage (ca. 6.07 x 3.55 m) voorzien van een plavuizen vloer, elektra, een uitstortgootsteen, verwarming en een elektrische segmentdeur.

De stenen berging (ca. 3.00 x 3.55 m) is eveneens voorzien van een plavuizen vloer en elektra. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de c.v.-ketel (Nefit, 1998).


Algemeen:
- Deze unieke vrijstaande woning is gelegen aan de rand van het Beatrixpark, op loopafstand van het centrum van Etten-Leur met al haar voorzieningen.
- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen, met uitzondering van 2 hardhouten kozijnen.
- De woning is voorzien van dubbele beglazing (HR++).
- Alle opengaande ramen zijn voorzien van (losse) horren.
- De begane grondvloer is gedeeltelijk van beton en gedeeltelijk van hout.
- De verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De hal, keuken en de was-/bergruimte zijn voorzien van een plavuizen vloer.
- De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer.
- De slaapkamers zijn deels voorzien van vloerbedekking en deels van een laminaatvloer.
- De woning is goed onderhouden en bij de moderniseringen door de jaren heen is gekozen voor onderhoudsarme materialen. Alle muren en plafonds zijn voorzien van stucwerk, alle kozijnen zijn van kunststof, poorten en balkonrailingen zijn uit RVS.
- De woning is voorzien van een alarminstallatie.
- De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor meerdere auto’s op eigen terrein alsmede in de directe omgeving.
- Scholen, speelvelden, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van de woning.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum van Etten-Leur is grotendeels gebouwd vanaf circa eind 19e eeuw tot en met jaren '70 van de vorige eeuw. Doorlopend vindt er diverse stadsvernieuwing plaats, zodat er ook recente bouw aanwezig is. Er zijn met name in het 'hart' van het centrum veel appartementen aanwezig en uiteraard zijn alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, kerk, horecavoorzieningen, openbaar vervoer, huisartsen, etc. aanwezig. In het centrum ligt het 'Oderkerkpark' en is tevens een overdekt en een open lucht zwembad aanwezig. Op cultureel gebied is er de schouwburg "De Nieuwe Nobelaer" waarin tevens een bibliotheek en kunstuitleen is gevestigd. Vanuit het centrum is de snelweg richting Breda, Roosendaal en Antwerpen snel bereikbaar.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente (ca. 43.000 inwoners) en is door zijn centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en de steden Breda, Rotterdam en Antwerpen, een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Etten-Leur is een groot dorp met een aantal stadse kenmerken. Kijk bijvoorbeeld naar het voorzieningenniveau, waaronder een prachtig winkelhart, goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en diverse uitgaansgelegenheden. Etten-Leur beschikt tevens over een eigen theater “Nieuwe Nobelaer” en een bioscoop met meerdere zalen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant, bossen en natuur zijn letterlijk binnen handbereik! In de nabije omgeving van Etten-Leur is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Via de haven van Leur kunt u bijvoorbeeld al varend de Biesbosch bereiken.
Het is deze unieke combinatie van voorzieningen, zowel binnen als buiten de kern, die ervoor zorgt, dat mensen hier aangenaam kunnen wonen en leven.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 
 
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 
 
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
 
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 564.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1961 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 195 m² Perceeloppervlakte 690 m² Overige inpandige ruimte 40 m² Inhoud 875 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder en een zolder Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Bouwjaar C.V.-Ketel 1998 Warmwater Geiser eigendom Isolatie Vloerisolatie, Dubbel glas Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 100 m² (10.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Oost Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeeroppervlakte 21 m² (607 bij 355) Totaal aantal 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Alarminstallatie Ja Rolluiken Ja Dakraam Ja Kadaster: L 3874 ETTEN-LEUR Oppervlakte 690 m²

Plattegronden

Julianalaan 20 in Etten-Leur 4872 BE Julianalaan 20 in Etten-Leur 4872 BE Julianalaan 20 in Etten-Leur 4872 BE

360° Foto's

Route van naar Julianalaan 20, 4872 BE Etten-Leur

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.