Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Havenkom 2 in Etten-Leur 4871 KB

Havenkom 2

4871 KB Etten-Leur
Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Omschrijving

Verrassend, stijlvol én aan het water wonen in het oude hart van Leur? Dan is deze woning aan de haven zeker iets voor u! Dit recentelijk gebouwde herenhuis is tot in detail afgewerkt en daarbij is aan alles gedacht. Door domotica kunt u bijvoorbeeld de lampen, gordijnen en verwarming met een app bedienen. Handig als u thuis bent óf onderweg. U heeft overal vloerverwarming via een warmtewisselaar...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2012 Woonoppervlakte 140 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Verrassend, stijlvol én aan het water wonen in het oude hart van Leur? Dan is deze woning aan de haven zeker iets voor u! Dit recentelijk gebouwde herenhuis is tot in detail afgewerkt en daarbij is aan alles gedacht. Door domotica kunt u bijvoorbeeld de lampen, gordijnen en verwarming met een app bedienen. Handig als u thuis bent óf onderweg. U heeft overal vloerverwarming via een warmtewisselaar waardoor het ’s-winters warm is en ’s-zomers koel. Het afwerkingniveau is hoog. Daarnaast heeft de woning 3 slaapkamers, 2 badkamers, een tuin, een heerlijk dakterras én een garage. Het pand maakt deel uit van een up-to-date en afgerond inbreidingsplan aan de oude, sfeervolle haven. Een “hot spot” zogezegd, met veel aantrekkingskracht. We nodigen u uit voor een bezichtiging en beloven u dat u niet meer weg wilt!   

 
Begane grond:
Vanuit de entree komt u via de voordeur in de hal met onder andere de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars), de trap naar boven en een toiletruimte met zwevend closet en fontein. Vanuit deze hal kunt u naar de gezellige en ruime living.
 
Deze lichte L-vormige woonkamer is ca. 37 m² groot en staat in open verbinding met de keuken. Hij heeft grote ramen aan de voor- en achterzijde. Hierdoor heeft u niet alleen veel daglicht in huis, maar kunt u ook genieten van het fraaie uitzicht over de haven. De woonkamer heeft een gashaard die voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. Via openslaande deuren gaat u naar de tuin. 
 
De luxe afgewerkte keuken heeft een U-opstelling en is voorzien van diverse lades, ingebouwde vaatwasser, natuurstenen werkblad met ingebouwde spoelbak, schouw afzuigkap, 5-pits inductiefornuis met 2 ovens en een grill oven, 2 carrouselkasten en een Amerikaanse koelkast met vriezer en een functie voor ijsblokjes. Vanuit de keuken kunt u naar de ruime trapkast.
 
 
1e verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich een overloop met toegang tot de royale slaapkamer, het toilet, de badkamer, het dakterras en de vaste trap naar de 2e verdieping.
 
De slaapkamer is ca. 2.00/3.25 x 5.47 m groot, ligt aan de voorzijde en heeft een prachtig uitzicht over het water.
 
De separate en betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend closet.
 
De royale, moderne en geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met hand- en regendouche en 2 badmeubels met wastafel. Via deze badkamer loopt u door naar een grote inloopkast.
 
Vanuit de overloop - met dakraam - komt u op het dakterras met uitzicht over de haven. Dit dakterras is ca. 4.40 x 3.90 m groot.
 
 
2e verdieping:
Met een vaste trap gaat u naar de 2e verdieping die 2 ruime slaapkamers heeft en een 2e badkamer.
 
De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.00/1.99 x 4.60 m groot en heeft een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.41/2.91 x 4.60 m groot. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en -droger. Met een vlizotrap kunt u naar de vliering met extra bergruimte.
 
De geheel betegelde badkamer (ca. 2.34 x 2.03 m) is voorzien van een douche met Sun shower, zwevend closet en wastafel.
 
 
Tuin en dakterras:
Bij de woning hoort een achter- en een zijtuin. De tuin is bestraat - dus vrij van onderhoud - en vanuit de keuken bereikbaar. Via de tuin kunt u naar een aanpandige berging waar zich de c.v.-combiketel (Nefit 2012) bevindt. Middels een afsluitbaar hek kunt u vanuit de tuin naar de voorzijde. Op de 1e verdieping heeft u een ruim dakterras. Zeker met de zomer in het verschiet nodigt dit gezellige terras uit tot lange avonden met goed gezelschap en een glas wijn misschien. U heeft er immers zicht op het rustig kabbelende leven aan de haven. Naast de woning heeft u nog een extra stuk grond van 69 m² dat u kunt en mag gebruiken als tuin.
 
 
Garage:
Ongeveer in het midden van de Havenkom (op ca. 50 m afstand) ligt een afgesloten terrein  met garageboxen. Dit terrein is te bereiken via een afsluitbare, elektrische poort. De garage is ca. 6.00 x 3.00 m groot en is voorzien van een elektrische sectionaal poort.
 
 
Domotica:
De woning beschikt over veel domotica aansluitingen, hierdoor kunnen bijvoorbeeld alle lampen, gordijnen en de verwarming met een app bedient worden. Het woord domotica is afgeleid van domus (huis in het Latijn) en toegepaste wetenschap. Eigenlijk is het een vergaande vorm van automatisering waarbij u met een app op uw telefoon allerlei apparaten in huis naar wens kunt programmeren en bedienen. Domotica wordt daarom ook wel huisautomatisering genoemd en woningen die het hebben noemt men ook wel smart homes.
 
 
Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, vloer- en spouwmuurisolatie.
- De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Er is gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen.
- De gehele woning is voorzien van vloerverwarming die via een warmtewisselaar wordt geregeld. Hierdoor is het in de winter heerlijk warm en in de zomer lekker koel.
- De dakramen zijn voorzien van elektrische rolgordijnen en rolluiken die beiden afzonderlijk van elkaar bediend kunnen worden. 
- De woning heeft een hoog afwerkingsniveau. Wij vertellen u graag tijdens de bezichtiging welke luxe er nog meer is.
- Scholen, winkels, uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn dichtbij.
 
Havenkom 2 is een prachtig herenhuis met veel kwaliteiten die u niet allemaal meteen ziet. Daarom leiden we u graag rond. Bent u op zoek naar een royale en luxe afgewerkte woning op een prachtige locatie? Laat u dan verrassen; u bent van harte welkom!
 
 
Woonwijk Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek is de jongste wijk van Etten-Leur. Hij ligt ten noordoosten van het centrum. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.
De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. De havennaam verwijst trouwens naar de tijd dat Adriaan van Bergen aan boord ging van het turfschip om Breda van de Spanjaarden te bevrijden. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum en een hotel. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Van de Lidl en de Jumbo loopt u de naar de Gruiterstraat waar in het gebouw De Pijler een brede school is gevestigd met kinderdagopvang.
Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er vrijwel geen gas, worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt. “Nul op de Meter” noemen ze dat.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Schoenmakershoek is een milieuvriendelijke wijk waar u prettig woont!
 
 
Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning herenhuis Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 2012 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water Indeling Woonoppervlakte 140 m² Perceeloppervlakte 176 m² Overige inpandige ruimte 5 m² Inhoud 510 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 12-03-2028 Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming geheel C.V.-Ketel Nefit Bouwjaar C.V.-Ketel 2012 Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, Zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 19 m² (5.0 m bij 3.75 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Garage Garagebox, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra, Met elektrische deur Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren Totaal aantal 1 Dak Soort dak dwarskap Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente ETTEN-LEUR Sectie D Perceelnummer 2010 Oppervlakte 107 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente ETTEN-LEUR Sectie D Perceelnummer 2011 Oppervlakte 69 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente ETTEN-LEUR Sectie D Perceelnummer 1984 Index A7 Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Havenkom 2 in Etten-Leur 4871 KB Havenkom 2 in Etten-Leur 4871 KB Havenkom 2 in Etten-Leur 4871 KB

3D Plattegrond

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.