Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Waldhoornlaan 36 in Etten-Leur 4876 BC

Waldhoornlaan 36

4876 BC Etten-Leur
Vraagprijs € 282.500,- k.k.

Omschrijving

Deze goed afgewerkte en energiezuinige tussenwoning, gelegen op loopafstand van het centrum is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een tuin op het zuidwesten. Bij deze woning zijn er veel energiebesparende maatregelen getroffen. Wilt u graag deze woning bezichtigen? Neem dan snel contact op met ons kantoor om de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1975 Woonoppervlakte 116 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Deze goed afgewerkte en energiezuinige tussenwoning, gelegen op loopafstand van het centrum is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een tuin op het zuidwesten. Bij deze woning zijn er veel energiebesparende maatregelen getroffen. Wilt u graag deze woning bezichtigen? Neem dan snel contact op met ons kantoor om de bezichtiging in te plannen!


Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de deels betegelde toiletruimte. Tevens biedt de hal toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is ca. 32 m² en is voorzien van veel lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Middels een vaste trap in de woonkamer bereikt u de 1e verdieping. Vanuit de woonkamer kunt u middels een loopdeur naar de achtertuin.

De keuken is ca. 3.86 x 3.27 m groot en is voorzien van een rechte keukenopstelling en een kastenwand met apparatuur. De keuken is voorzien van boven- en onderkasten, koel-vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi oven/magnetron, rvs afzuigkap, rvs spoelbak, close-in boiler en een stenen werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 2 slaapkamers (voorheen 3) en een badkamer. De overloop biedt toegang tot de 2e verdieping middels een vaste trap.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.02 x 2.70 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 4.87 x 2.70 m en ca. 3.80 x 2.74 m groot. Van deze 2 slaapkamers is 1 grote slaapkamer gemaakt, maar eenvoudig terug te brengen naar 2 slaapkamers.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, regendouche en een douchescherm, een wastafel met meubel, een toilet en een designradiator.


2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping welke aan de achterzijde volledig is uitgebouwd middels een dakkapel. De voorzolder is voorzien van de opstelplaats voor de c.v.-combi-ketel (Nefit Trendline, 2015), de mechanische ventilatie, de opslag van de zonne-energie (Tesla Powerwall) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De voorzolder is tevens voorzien van een dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Vanuit de voorzolder komt u in de 3e slaapkamer. De slaapkamer is ca. 4.20 x 2.67 m en voorzien van bergruimte achter de knieschotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, ca. 10 m diep en voorzien van een overkapping over het terras, bestrating, gazon, vijver, buitenverlichting en een buitenkraan. Achter in de tuin bevindt zich een stenen garage.


Garage:
De vrijstaande garage is ca. 4.00 x 5.68 m groot en voorzien van elektra, een meterkast met 3 groepen, een kantelpoort en een loopdeur.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond is voorzien van een eikenhouten vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van laminaat vloerafwerking.
- De woning is gedeeltelijk voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De woning is gedeeltelijk voorzien van elektrische zonnescreens.
- De gehele woning is voorzien van glad stucwerk.
- De woning is voorzien van 17 zonnepanelen.
- De woning beschikt over verschillende smart-homeaansluitingen. Hiermee kunt u de verwarming, verlichting en warmwater boilers middels een applicatie bedienen.
- Vanwege de getroffen energiebesparende maatregelen heeft u weinig tot geen elektra kosten en beperkte kosten voor het stoken.
- De woning is afhankelijk van uw eigen voorkeur instapklaar!
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen (vergunninghouders) aanwezig. Voor het 1e en 2e voertuig is de bewonersparkeervergunning gratis.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van
en naar Etten-Leur zijn dichtbij.


Grauwe Polder:
Dit is de grootste en de groenste wijk van Etten-Leur. Vrijwel alle huizen in Grauwe Polder zijn in jaren ’70 aan pleintjes en hofjes gebouwd met tegenwoordig een 30 kilometerzone. Dat maakt het tot een kindvriendelijke omgeving. Na het avondeten buitenspelen gebeurt niet overal, maar hier kan de jongste generatie nog gewoon zorgeloos op straat ravotten. Overdag kunnen de kinderen trouwens terecht op maar liefst drie basisscholen.
Anders dan in de meeste wijken en buurten, zijn er veel speelweides en u vindt er een groot park aan de Klaroenring. Dankzij een klein buurtcentrum met een Lidl supermarkt aan de Trompetlaan, kunt u de noodzakelijke boodschappen dicht bij huis inslaan. Omdat Grauwe Polder tegen het centrum aanligt, bent u in een mum van tijd in het grote winkelhart van Etten-Leur om alle andere inkopen te doen.
Aan de zuidkant van Grauwe Polder is een nieuwe buurt ontstaan: De Streek.
Al met al woont u hier erg prettig! Grauwe Polder en De Streek zijn goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen bent u vlug op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 282.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 1975 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 116 m² Perceeloppervlakte 175 m² Gebouwgebonden buitenruimte 14 m² Externe bergruimte 23 m² Inhoud 405 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 05-04-2029 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel en elektrische boiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Trendline (Gas Combiketel uit 2015, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 58 m² (10.0 m bij 5.75 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Parkeeroppervlakte 22 m² (400 bij 568) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rolluiken, Buitenzonwering, Dakraam, Domotica, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Etten-Leur Sectie L Perceelnummer 6746 Oppervlakte 175 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Waldhoornlaan 36 in Etten-Leur 4876 BC Waldhoornlaan 36 in Etten-Leur 4876 BC Waldhoornlaan 36 in Etten-Leur 4876 BC

Download PDF

3D Plattegrond

360° Foto's

Route van naar Waldhoornlaan 36, 4876 BC Etten-Leur

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.