Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Moerlaken 40 in Etten-Leur 4871 JN

Moerlaken 40

4871 JN Etten-Leur
Vraagprijs € 395.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruim penthouse met zonnig dakterras, eigen inpandige parkeerplaats en berging? Dan is deze woning zeker iets voor u! Dit penthouse is gelegen op de 3e woonlaag op een goede en rustige locatie in de gewilde woonwijk De Keen. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2001 Woonoppervlakte 138 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruim penthouse met zonnig dakterras, eigen inpandige parkeerplaats en berging? Dan is deze woning zeker iets voor u! Dit penthouse is gelegen op de 3e woonlaag op een goede en rustige locatie in de gewilde woonwijk De Keen. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Overdekte entree met bellentableau en brievenbussen. De centrale ontvangsthal geeft toegang tot de lift en het trappenhuis. Vanuit deze ontvangsthal is het souterrain bereikbaar alsmede de woonlagen. In het souterrain bevinden zich de privébergingen, 5 collectieve ruimten en de parkeerkelder.


3e Woonlaag:
Vanuit de lift of het trappenhuis bereikt u de hal, welke toegang biedt tot 2 penthouses.


Het penthouse:
Ruime hal met de meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de berging en de betegelde toiletruimte met zwevend closet en fontein. Vanuit deze hal kunt u naar een van de slaapkamers, de woonkamer en het tussenportaal.

De ruime woonkamer is ca. 60 m² groot en is verdeeld in een zit- en eetgedeelte en is voorzien van de videofooninstallatie. Tevens staat de ruimte in open verbinding met de keuken. De vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer. Middels een loopdeur kunt u vanuit de woonkamer naar het royale dakterras, vanwaar u heerlijk kunt genieten van het weidse uitzicht.

De keuken (ca. 2.40 x 3.38 m) heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een vitrinekast, een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een apothekerskast, 1¼ r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad. Ook heeft deze keuken nog een apart keukenblok met diverse laden en kastruimte met een kunststof werkblad, waardoor u extra werk- en bergruimte heeft.

De berging is ca. 2.40 x 2.00 m groot. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2001) en de mechanische ventilatie.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.36 x 5.36 / 3.99 m en 5.10 x 4.46 m groot. De laatst genoemde slaapkamer is vanuit de hal middels een tussenportaal te bereiken. Vanuit dit tussenportaal kunt u niet alleen naar de slaapkamer, maar gaat u ook naar de badkamer.

De geheel betegelde badkamer (2.40 x 3.00 m) is voorzien van een ligbad met ingebouwde thermostaatkraan en handdouche, een separate douche met thermostaatkraan en regen- en handdouche, een bidet, een zwevend closet, designradiator, wastafel in meubel en een extra elektrische bijverwarming.


Dakterras:
Bij dit penthouse hoort een groot dakterras, welke gelegen is op het zuiden. Dit terras is ca. 40 m² groot en is bereikbaar vanuit de woonkamer. Het dakterras is bestraat en is voorzien van verlichting, een buitenkraan en elektra. Vanuit het zonnige dakterras kunt u heerlijk genieten van het uitzicht naar alle kanten over de wijk.


Garage / berging:
Het penthouse beschikt over een berging en een eigen parkeerplaats in het souterrain. De berging is ca. 5.60 x 1.63 m groot en is voorzien van verlichting.

De parkeerkelder is door middel van een elektrische segmentdeur met loopdeur afsluitbaar.

In het souterrain bevinden zich 5 collectieve ruimten, welke in gebruik zijn als centrale fietsenstalling, bergruimte en hobbyruimte, waar iedereen naar hartenlust kan klussen.


Algemeen:
- Dit penthouse is onderdeel van een kleinschalig complex, het betreft hier 10 appartementen.
- Het complex is afgewerkt met kwaliteitsmaterialen en is volledig rolstoeltoegankelijk.
- Het penthouse is gelegen op de 3e woonlaag, welke te bereiken is via de lift of via het trappenhuis.
- Het penthouse is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie.
- Het penthouse is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, waarbij de draaiende delen van de ramen grotendeels zijn voorzien van horren.
- De hal en het eetgedeelte van de woonkamer zijn voorzien van een houten vloer.
- Het zitgedeelte van de woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
- Het penthouse heeft veel raampartijen, waardoor u niet alleen veel lichtinval heeft, maar ook kunt genieten van het uitzicht.
- Het penthouse beschikt over een videofooninstallatie.
- Het penthouse is gebouwd onder GIW garantie.
- De servicekosten bedragen € 214,57 per maand. Hierin zit inbegrepen de opstalverzekering, waterverbruik appartement, elektriciteit van de centrale ruimten, onderhoud van het gebouw en de glazenwasser.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van eigenaren.
- Dit penthouse is gelegen op een zeer fraaie en rustige locatie, omgeven door veel groen.
- Diverse winkels en andere voorzieningen zijn in de nabijheid.


De Keen:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.

Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.

Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.

Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.

De Keen is een rustige, kindvriendelijke wijk. Het Richard Krajicek Multicourt helpt daar aan mee. Onder toezicht kunnen kinderen daar voetballen, basketballen, skaten en tennissen. Al met al is het een uitnodigende wijk waar u prettig woont. De Keen is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Het is een prettige wijk om in te wonen!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 395.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 214,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Penthouse Bouwjaar 2001 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 138 m² Gebouwgebonden buitenruimte 37 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 420 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Dakterras Ja Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas Warmwater C.v.-ketel Verwarming C.v.-ketel C.V.-Ketel Intergas (gas combiketel uit 2001, eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder, souterrain, voor 1 auto(s). Voorzieningen Met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor minder validen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 214,57 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, lift Kadastrale gegevens Gemeente Etten-leur Sectie O Perceelnummer 1328 Index 9 Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Moerlaken 40 in Etten-Leur 4871 JN

3D Plattegrond

360° Foto's

Route van naar Moerlaken 40, 4871 JN Etten-Leur

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.