Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Zilvermeeuw 127 in Etten-Leur 4872 RP

Zilvermeeuw 127

4872 RP Etten-Leur
Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning welke u geheel naar eigen smaak en voorkeur kunt afwerken? De woning is voorzien van een woonkamer van ca. 30 m2, 4 ruime slaapkamers en een berging. De woning is gelegen in de gewilde en geliefde woonwijk 'Plan Hooghuis'. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1982 Woonoppervlakte 123 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning welke u geheel naar eigen smaak en voorkeur kunt afwerken? De woning is voorzien van een woonkamer van ca. 30 m2, 4 ruime slaapkamers en een berging. De woning is gelegen in de gewilde en geliefde woonwijk 'Plan Hooghuis'. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met meterkast, de deels betegelde toiletruimte met closet en fontein, trapkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer en de keuken.

De ruime woonkamer, type doorzon, is ca. 30 m² groot. Door de grote raampartijen geniet u in deze woonkamer van veel lichtinval. Vanuit de woonkamer kunt u naar de half open keuken.

De keuken (ca. 3.06 x 2.70 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit de keuken kunt u middels een loopdeur naar de achtertuin. De keuken heeft een rechte keukenopstelling met diverse onder/bovenkasten, r.v.s. spoelbak, gasaansluiting en aansluiting t.b.v de vaatwasser.


1e verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich een overloop, 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.98 x 3.52 m groot. De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn respectievelijk ca. 4.21 x 2.70 m en ca. 3.05 x 2.93 m groot.

De betegelde badkamer (ca. 2.95 x 2.11 m) is voorzien van een ligbad met handdouche, een wastafel, closet en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. U heeft hier een ruime voorzolder met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Vaillant, 2010) en de unit van de mechanische ventilatie. Vanuit de voorzolder kunt u naar de 4e slaapkamer (ca. 4.50 x 3.52 m) met dakvenster en een wastafel.


Tuin:
Deze woning heeft een vóór- en een achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van sierbestrating en diverse borders. Vanuit de achtertuin is de stenen berging bereikbaar. Ook kunt u vanuit de achtertuin naar de brandgang.


Berging:
Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur-, dak- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning is voorzien van handbedienbare zonneschermen.
- Bij deze woning dient u rekening te houden met moderniseringskosten.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning aanwezig.
- De woning is gelegen in plan Hooghuis in een prettige en kindvriendelijke wijk.
- Scholen, winkels en de uitvalswegen zijn dichtbij.


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.

Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.

Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Project notaris:
Doordat het een voormalige huurwoning betreft maakt de verkoper gebruik van een projectnotaris.

Kadasterkosten
Het perceel is reeds kadastraal ingemeten. De door verkoper voorgeschoten kosten komen voor rekening van koper.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 185.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 1982 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 123 m² Perceeloppervlakte 138 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 410 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse C Energie einddatum 24-02-2024 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas Warmwater C.v.-ketel Verwarming C.v.-ketel C.V.-Ketel Vaillant (gas combiketel uit 2010, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 55 m² (10.0 m bij 5.5 m) Ligging hoofdtuin Noordwest Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Matig tot redelijk Onderhoud buiten Matig tot redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, buitenzonwering, dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Etten-leur Sectie E Perceelnummer 6995 Oppervlakte 138 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Zilvermeeuw 127, 4872 RP Etten-Leur

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.