Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Triangeldreef 33 in Etten-Leur 4876 EG

Triangeldreef 33

4876 EG Etten-Leur
Koopsom € 259.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een keurig onderhouden, instapklare eindwoning met garage? Dan is deze woning met open keuken, 4 royale slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden zeker iets voor u! In 2016 is de woning grotendeels gemoderniseerd, inclusief nieuwe keuken en badkamer. De woning is gelegen in de rustige en groene woonwijk Grauwe Polder? Wilt u graag eens komen kijken? Neem dan contact op met...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1975 Woonoppervlakte 115 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar een keurig onderhouden, instapklare eindwoning met garage? Dan is deze woning met open keuken, 4 royale slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden zeker iets voor u! In 2016 is de woning grotendeels gemoderniseerd, inclusief nieuwe keuken en badkamer. De woning is gelegen in de rustige en groene woonwijk Grauwe Polder? Wilt u graag eens komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (2016) met zwevend closet en fontein, de meterkast (10 groepen, 3 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar), trapkast en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De tuingerichte woonkamer is ca. 5.24 x 4.88 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. De grote raampartijen in de kamer zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Middels een loopdeur bereikt u de tuin.

De open keuken (ca. 1.88 x 2.86 m) heeft een L-vormige keukenopstelling (2016) en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, 5-pits gaskookplaat (waarvan 1 ook geschikt als wokbrander), vlakscherm afzuigkap, 1¼ r.v.s. spoelbak, vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron en een kunststof werkblad. Aan de voorzijde heeft u een vrij uitzicht over veel groen.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met 2 vaste kasten, 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.80 x 2.89 m en ca. 3.20 x 2.06 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 2.80/3.00 x 5.05 m groot.

De volledige betegelde badkamer (ca. 1.82 x 2.89 m, 2016) is voorzien van een ligbad met douchescherm, handdouche en thermostaatkraan, zwevend closet, wastafel in meubel en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en de ruime 4e slaapkamer. De voorzolder is voorzien van de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2016), de unit van de mechanische ventilatie, de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, een dakvenster (Velux) en bergruimte achter knieschotten.

De slaapkamer is ca. 2.65 x 5.05 m groot en heeft een wastafel, bergruimte achter schotten en een dakvenster (Velux) met ingebouwd verduisterend rolgordijn.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin, deze zijn in 2017 opnieuw aangelegd. De achtertuin is gelegen op het zuiden, waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. De tuin heeft bestrating, diverse borders, een garage, buitenkraan en verlichting. Via een poort bereikt u een achtergelegen parkeerplaats. Doordat de woning aan de achter- en zijkant vrij is gelegen, geniet u in deze tuin van veel privacy.


Garage:
De vrijstaande stenen garage (ca. 5.94 x 3.03 m) is vanuit de tuin te bereiken en is voorzien van elektra en een op afstand bedienbare elektrische sectionaaldeur.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is voorzien van een parketvloer, m.u.v. de hal en de toiletruimte, deze zijn betegeld.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer.
- De wanden en plafonds in de woning zijn glad gestuct.
- De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een handbedienbaar zonnescherm.
- De woning is in 2016 gemoderniseerd, hierbij zijn de toiletruimte, keuken en badkamer vernieuwd. De wanden en plafonds zijn gestuct, de vloerafwerkingen zijn vernieuwd en er zijn 2 dakvensters geplaatst. Ook is er mechanische ventilatie aangelegd, is de meterkast vernieuwd en is er een nieuwe c.v.-ketel geplaatst.
- Er is voldoende parkeergelegenheid (vergunninghouders) rondom de woning aanwezig. Voor het 1e en 2e voertuig is de bewonersparkeervergunning gratis. Daarnaast is er een gratis bezoekersvergunning.
- De scholen en het centrum van Etten-Leur evenals de uitvalswegen zijn dichtbij.


Grauwe Polder:
Dit is de grootste en de groenste wijk van Etten-Leur. Vrijwel alle huizen in Grauwe Polder zijn in jaren ’70 aan pleintjes en hofjes gebouwd met tegenwoordig een 30 kilometerzone. Dat maakt het tot een kindvriendelijke omgeving. Na het avondeten buitenspelen gebeurt niet overal, maar hier kan de jongste generatie nog gewoon zorgeloos op straat ravotten. Overdag kunnen de kinderen trouwens terecht op maar liefst drie basisscholen.
Anders dan in de meeste wijken en buurten, zijn er veel speelweides en u vindt er een groot park aan de Klaroenring. Dankzij een klein buurtcentrum met een Lidl supermarkt aan de Trompetlaan, kunt u de noodzakelijke boodschappen dicht bij huis inslaan. Omdat Grauwe Polder tegen het centrum aanligt, bent u in een mum van tijd in het grote winkelhart van Etten-Leur om alle andere inkopen te doen.
Aan de zuidkant van Grauwe Polder is een nieuwe buurt ontstaan: De Streek.
Al met al woont u hier erg prettig! Grauwe Polder en De Streek zijn goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen bent u vlug op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 259.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Eindwoning Bouwjaar 1975 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 115 m² Perceeloppervlakte 166 m² Externe bergruimte 18 m² Inhoud 400 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha (Gas Combiketel uit 2016, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 65 m² (13.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra en met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Parkeeroppervlakte 17 m² (594 bij 303) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Etten-Leur Sectie L Perceelnummer 8273 Oppervlakte 166 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Triangeldreef 33 in Etten-Leur 4876 EG Triangeldreef 33 in Etten-Leur 4876 EG Triangeldreef 33 in Etten-Leur 4876 EG

Download PDF

3D Plattegrond

360° Foto's

Route van naar Triangeldreef 33, 4876 EG Etten-Leur

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.