Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Keizersweg 15 in Etten-Leur 4871 LB

Keizersweg 15

4871 LB Etten-Leur
Vraagprijs € 524.500,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime, keurig afgewerkte woning in de Schoenmakershoek? Dan is de Keizersweg 15 zeker iets voor u! Deze 2-onder-1 kapwoning beschikt over een ruime living met open keuken, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een garage! Tevens heeft deze energiezuinige woning een grote tuin waar u heerlijk kunt ontspannen. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op met...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2007 Woonoppervlakte 195 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime, keurig afgewerkte woning in de Schoenmakershoek? Dan is de Keizersweg 15 zeker iets voor u! Deze 2-onder-1 kapwoning beschikt over een ruime living met open keuken, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een garage! Tevens heeft deze energiezuinige woning een grote tuin waar u heerlijk kunt ontspannen. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op met ons kantoor. 
        

Begane grond:
Overdekte entree/ruime hal met toegang tot de meterkast (11 groepen, 4 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar), de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein, trapkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit deze hal middels een deur naar de woonkamer.

De ruime en sfeervolle L-vormige woonkamer is ca. 44 m² groot en voorzien van raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Door de grootte van deze woonkamer kunt u de ruimte makkelijk indelen in een eet- en zitgedeelte. Vanuit de woonkamer kunt u middels een schuifpui naar de achtertuin en middels een loopdeur naar de garage. 

De luxe keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een kookeiland met een 5-pits inductie kookplaat, r.v.s. afzuigkap, onderkasten en een composiet werkblad. Aan de andere zijde bevindt zich een rechte keukenopstelling met diverse lades, r.v.s. spoelbak en een composiet werkblad. Tevens is de keuken voorzien van een kastenwand met apparatuur waaronder de koelkast, de vriezer, combi oven/magnetron, stoomoven en de vaatwasmachine. 


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met een raampartij, 3 slaapkamers, de betegelde toiletruimte met wandcloset en de badkamer. Middels een vaste trap kunt u vanuit de overloop naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.00/2.60 x 5.98 m. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 5.03 x 3.50 m en ca. 3.90 x 2.38 m groot.

De royale badkamer (ca. 2.97/1.82 x 3.50 m) is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met thermostraatkraan en een badmeubel met dubbele wastafel.


2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. U heeft op deze verdieping een open ruimte met dakkapel en de mogelijkheid om hier een 4e slaapkamer te creëren, een gescheiden berging met de opstelplaats voor de warmte terugwin installatie en de aansluitingen voor wasmachine en droger.


Tuin :
De keurig aangelegde achtertuin is gelegen op het noorden maar door de diepte van de tuin, ca. 15 m, heeft u achterin bij het overdekt terras voldoende zon. Door de grootte van de tuin heeft u voldoende privacy en vindt u altijd een plek waar u kunt genieten van de zon of van de schaduw.


Garage: 
De inpandige garage is in spouw gebouwd en voorzien van vloerverwarming. De garage is ca. 7.36 x 3.08/2.93 m groot en bereikbaar vanuit de woonkamer, achtertuin en de oprit. Achterin deze ruimte is een kastenwand (ter overname) met hierin de opstelplaats voor de warmtepomp en de verdeling van de vloerverwarming. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin. 


Algemeen:
- De duurzame woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie, een douche warmte wisselaar, balans ventilatie en voorbereid voor zonnepanelen.
- De woning is voorzien van houten kozijnen, HR++ glas, politie keurmerk en een alarminstallatie.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond, 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een pvc vloer (m.u.v. de garage, de badkamer en het toilet op 1e verdieping).
- Elk vertrek in de woning beschikt over vloerverwarming (als hoofdverwarming) waardoor radiatoren niet meer nodig zijn. 
- De woning wordt verwarmd en (desgewenst) gekoeld middels een warmtepomp.   
- Deze energiezuinige woning kan met behulp van kleine aanpassingen extra verduurzaamd worden, waardoor de energiekosten nóg lager worden. Wij denken graag met u hierover mee.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig. 
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid. 


Werking van de warmtepomp:
De warmtepomp is in feite een omgekeerde koelkast, die de warmte van een laag temperatuurniveau omzet in warmte van een hoger temperatuurniveau. Een warmtepomp vervangt de gebruikelijke HR-ketel en levert, zonder dat u daar omkijken naar heeft, warmte en warm tapwater en kan daarnaast ook nog koeling leveren. Het grote voordeel van een warmtepomp is dat de netto geleverde warmte groter is dan de toegevoegde energie voor de aandrijving van de warmtepomp. Dit leidt tot een duidelijke besparing op de energierekening. Omdat het warmtepompsysteem geen aardgas nodig heeft maar elektriciteit is er in de wijk geen aardgasnet aangelegd.


Woonwijk Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek is de jongste wijk van Etten-Leur. Hij ligt ten noordoosten van het centrum. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.
De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. De havennaam verwijst trouwens naar de tijd dat Adriaan van Bergen aan boord ging van het turfschip om Breda van de Spanjaarden te bevrijden. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum en een hotel. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Van de Lidl en de Jumbo loopt u de naar de Gruiterstraat waar in het gebouw De Pijler een brede school is gevestigd met kinderdagopvang.
Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt. “Nul op de Meter” noemen ze dat.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Schoenmakershoek is een milieuvriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580  
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 524.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2007 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 195 m² Perceeloppervlakte 295 m² Overige inpandige ruimte 22 m² Inhoud 725 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 13-03-2028 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 135 m² (15.0 m bij 9.0 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto(s). Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Keurmerken Politiekeurmerk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Alarminstallatie, schuifpui Kadastrale gegevens Gemeente Etten-leur Sectie M Perceelnummer 1725 Oppervlakte 295 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Keizersweg 15 in Etten-Leur 4871 LB Keizersweg 15 in Etten-Leur 4871 LB Keizersweg 15 in Etten-Leur 4871 LB

3D Plattegrond

360° Foto's

Route van naar Keizersweg 15, 4871 LB Etten-Leur

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.