Mijn favorieten

Een woning moet je passen


Uw nieuwe woning moet u passen als een fijne, goed zittende jas. Geborgenheid is het woord dat bij ons opkomt.

Misschien is het de stek waar uw kinderen opgroeien of waar u uw oude dag doorbrengt. Hoe dan ook, het is de plek waar u letterlijk en figuurlijk thuiskomt, waar u zich terug kunt trekken en u zich prettig en veilig voelt. En tegelijkertijd is het uw uitvalsbasis, het vertrekpunt van de dag. Daarom is het een belangrijke aankoop in uw leven. Bij Agnes Tomesen Makelaardij weten we dat. Het is een kwestie van gevoel.

Daarom stellen we alles in het werk om een stek te vinden die helemaal bij u past. We weten wat er aangeboden wordt en wat misschien nog belangrijker is: door ons netwerk zijn we op de hoogte van huizen en appartementen die nog in de verkoop gaan komen. Op korte en wat langere termijn. Vaak hebben we dus alternatieven waar u misschien niet op zou komen.

Als de keuze eenmaal duidelijk is komt het onderhandelen. Verstand van zaken en ervaring zijn dan ook belangrijk!

 

 

        

 

Emotie, maar ook kunnen handelen
Goed onderhandelen is een vak apart. Naast mensenkennis en commerciële vaardigheden moet je in ons vak natuurlijk ook bouwkundig inzicht hebben en weten wat de onderhandelingsruimte is. Als aankoopmakelaar hebben wij die kennis en ervaring “in huis”, om het zo maar eens te zeggen.

En ja, het kopen van een woning is op de eerste plaats natuurlijk leuk! Maar als het op onderhandelen aankomt, wordt het ook spannend en serieus. Het is de vraag wie de touwtjes in handen heeft en wie er aan het langste eind trekt. In de makelaardij praten we over grote bedragen en daarmee is het “touwtrekken” topsport.

De verkoper is zeker goed voorbereid. Die kent z’n woning van haver tot gort en zijn makelaar is getraind; het is zijn - of haar - dagelijks werk. Als u zorgt dat u net zo sterk in uw schoenen staat, verdient zich dat terug. Om in de beeldspraak te blijven: tijdens het touwtrekken zetten de makelaars van Agnes Tomesen op tijd hun hakken in het zand en zorgen ze voor een evenwichtige uitkomst. Het liefst is ons eindje nét een beetje langer.

We werken bovendien op basis van no cure, no pay. Dus alleen als u besluit om de woning te kopen, brengen wij onze kosten in rekening. Zo heeft u géén risico en wél onderhandelingsresultaat!

Wat doen wij voor u?
Maar aankoopbemiddeling is meer dan alleen het onderhandelen. Dit is wat we allemaal doen:

  • Wij luisteren naar wat ú wilt, we inventariseren uw wensen en informeren u over passende woningen die te koop zijn. Bij ons en bij collega’s.
  • Door ons netwerk zijn we eerder op de hoogte van huizen die in de verkoop komen, op korte en wat langere termijn. Vaak hebben we alternatieven waar u zelf niet op zou komen.
  • Wij adviseren u over de praktische en bouwkundige aspecten van de woning en over de aankoopstrategie.
  • Onderhandelen is ons vak en we kennen de marges. We weten dus precies hoever we kunnen gaan en bíjna altijd leidt dat tot veel betere condities!
  • We hebben alle juridische kennis in huis. We beoordelen de contracten en we zorgen voor de administratieve afwikkeling bij aankoop.
  • En tenslotte doen we de eindinspectie bij de oplevering en zijn we aanwezig bij de notariële overdracht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Tijdens een vrijblijvend gesprek informeren we u graag, ook over de kosten. U bent van harte welkom!

 

 


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring