Mijn favorieten

Van alle markten thuis


Agnes Tomesen Makelaardij is een vertrouwde naam in de regio. Van oudsher werkten we in Etten-Leur, maar al snel werd het werkgebied groter. Inmiddels voelen we ons thuis in het hele gewest van Breda tot Roosendaal. Langzaam maar zeker worden stad en streek één geheel, bedenk alleen maar dat vliegveld Seppe tegenwoordig “Breda International Airport” heet. Agnes Tomesen Makelaardij zit er precies middenin. Daarmee weet iedereen ons te vinden en dat is goed voor u als klant.

 

 

        

 

Begeleiding bij de verkoop
Bij het verkopen van een huis komt heel wat kijken. Zo is het van belang dat uw woning aantrekkelijk en verkoopklaar gepresenteerd wordt. Daarom maken we gebruik van vakfotografen die weten hoe ze pakkende beelden kunnen maken, die weten hoe beelden overtuigen. Op die manier maken we verkoopbrochures die het verschil maken. Op papier én digitaal.

Maar begeleiding bij de verkoop houdt ook in dat we tijdens een bezichtiging de kopers van uw woning op een persoonlijke manier welkom heten. We luisteren goed en leiden ze rond in de bestaande situatie. En daarnaast leggen we uit wat je met ruimtes en een indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die hen past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken; dat maken we graag inzichtelijk.

Bij het aan- en verkopen horen natuurlijk ook bouwkundige en juridische zaken. Daar zijn we voor opgeleid en daar hebben we veel ervaring in. Bij Agnes Tomesen Makelaardij volgen we alle ontwikkelingen op de voet en weten we wat er speelt. In de markt, in de bouw en op het gebied van wetgeving. Met onze kennis en ervaring nemen we u de zorg uit handen. Dat wij daar goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen.

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek en een waardebepaling van uw woning.  Uiteraard doen we dat gratis. U bent van harte welkom! 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring