Mijn favorieten

Agnes Tomesen Makelaardij zoekt de klik

Bij Agnes Tomesen Makelaardij nemen we uw woning verkopen en alle andere vraagstukken rondom uw woning heel serieus. We willen dat het klikt tussen u en ons en daarom luisteren we goed naar wat u wilt. Die persoonlijke aanpak hoort bij al onze medewerkers. Daarnaast staat ons team open voor vernieuwing en blijven we onszelf continu ontwikkelen binnen een veranderende markt.

Met het hele team doen we al het mogelijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We verkopen uw woning niet alleen voor de beste prijs, maar zorgen vooral dat u aan de verkoop een goed gevoel overhoudt. Ook als u bij ons komt voor de aankoop, taxatie of huur van een woning. U ontzorgen vinden we het belangrijkste in ons werk.

U wordt geholpen door een enthousiast team
Bij ons is iedereen welkom. Dat voelt u zodra u ons kantoor binnenstapt. Voor uw eerste aan- of verkoop en ook als u daarna weer bij ons terugkomt. We hebben plezier met elkaar en in ons werk. Daarom verkopen we zo goed. Dat welkome gevoel ziet u ook terug in de hoge score bij de beoordelingen op Funda. Daarnaast is het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) natuurlijk ook een garantie voor een eerlijke en adequate manier van werken. Net als de kennis en ervaring van onze gecertificeerde medewerkers.

Wilt u ook onze uitstekende service ervaren? Kom bij ons binnen. U bent van harte welkom!

 

        

Kantoor Vestiging Agnes Tomesen Makelaardij

Agnes Tomesen Makelaardij

ETTEN-LEUR

Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
KvK nummer: 20125839
BTW nummer: 112353599B01

Routeplanner

Route van naar Bredaseweg 53, 4872 LA Etten-Leur