Mijn favorieten

Agnes Tomesen Makelaardij zoekt de klik


Handel is handel wordt er gezegd, maar wij werken anders. We zoeken een persoonlijke benadering en kijken graag of we een match kunnen maken op basis van ratio én gevoel. We willen dat het klikt tussen u en ons.

Als u uw woning verkoopt, geeft u ons letterlijk de opdracht om voor u te werken. Dat is een vertrouwenszaak en dat nemen we heel serieus! We doen dan ook al het mogelijke om uw huis of appartement met zorg en persoonlijke aandacht in de doelgroep te presenteren zodat het snel en - niet onbelangrijk - voor de beste prijs verkocht is.

 

 

        
 

 

Maar ook wanneer we als aankoopmakelaar werken, willen we graag dat u een goed gevoel heeft. Dat het klikt met uw nieuwe woning. Dat u geborgenheid voelt en dat uw huis met recht een “thuis” is. Eerder zijn we niet tevreden.

Makelaars gebruiken vaak mooie woorden, maar wij luisteren liever. We hebben dus een andere aanpak en dat wordt gewaardeerd. Kijk maar eens bij de beoordelingen op Funda. Zowel bij de aankoop- als de verkoopbegeleiding halen we erg hoge cijfers (klik hier voor onze score). Daar zijn we enorm trots op en we doen iedere dag opnieuw ons best om de klantentevredenheid zo hoog te houden! Dat is óns “huiswerk”. Daarnaast is het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) natuurlijk ook nog eens een garantie voor een eerlijke en adequate manier van werken.

Enthousiast team
Bij Agnes Tomesen werken veel vrouwen. Als vanzelf onderscheiden we ons van snelle jongens. Onze aanpak is anders, doortastend. Het aan- en verkoopproces loopt anders, persoonlijk. En het gevoel bij de deal die we voor u sluiten is anders, het is een kwestie van beleving.

Wij zijn een team met vertrouwde gezichten waar u welkom bent. Dat voelt u als u bij ons binnenkomt. Voor uw eerste aan- of verkoop en ook als u daarna weer bij ons terugkomt. Kortom, we hebben plezier met elkaar en in ons werk. We helpen u graag, de eerste keer én daarna. Daarom verkopen we zo goed.

Ervaart u onze aanpak eens, we nodigen u uit. U bent van harte welkom!


Agnes Tomesen Makelaardij

Kantoor Vestiging Agnes Tomesen Makelaardij

Adresgegevens

Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
KvK nummer: 20125839
BTW nummer: 112353599B01
maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur, zaterdag 10:00 - 13:00 uur en verder op afspraak