Mijn favorieten

Virtuele Rondleiding


Wij streven er naar om onze dienstverlening te blijven verbeteren en lopen graag voorop met alle vernieuwingen. Een van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van woning presentatie is de ‘virtuele rondleiding’. Sinds een jaar maken wij bij iedere woning een virtuele rondleiding! 
 
Bij een virtuele rondleiding kunt u als belangstellende, een volledige kijk in de woning nemen. Dit maakt het voor u als kijker, veel gemakkelijker om een volledig beeld te krijgen van de woning waarin u bent geïnteresseerd.  U kunt namelijk thuis de volledige woning virtueel doorlopen en dit kunt u doen op uw gemak op een door u zelf gekozen moment.  Uiteraard wanneer u de woning goed heeft bekeken en meer wilt zien dan bent u van harte welkom om de woning in het echt te komen bekijken.
 
Om een virtuele rondleiding te starten, zoekt u eerst de woning waarin u bent geïnteresseerd bij ons op de site. Vervolgens gaat u naar het tablad ‘media’ waar u rechts het kopje ‘virtuele tour’ vindt, klik hierop en de rondleiding start vanzelf.
 
Net als met een virtuele tour spreken beelden uiteraard veel meer tot de verbeelding, daarom hebben wij ook een virtuele rondleiding door ons kantoor gemaakt als voorbeeld, zodat u een indruk krijgt van wat u te wachten staat.
 
Wij wensen u veel kijkplezier!


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring